Oriz (Page 4)

 • Scotti Ribe Parboiled 1 Kg

  L250.00

  Riso Scotti Ribe Parboiled

  Pesha:. 1 kg

  Origjina Itali. Varieteti “Parboiled” . Koha e gatimit 12 min. Produkt I mbrojtur n vakum dhe kuti, pa gluten.

 • Scotti Sant Andrea 1 Kg

  L200.00

  Riso Scotti “Sant’Andrea”

  Pesha neto: 1 kg

  Riso Scotti Sant’ Andrea . Origjina Itali. Koha e gatimit 12 min. Produkt I mbrojtur n vakum dhe kuti, pa gluten.

X