Oriz (Page 2)

 • Riso Scotti Originario 1 kg

  L180.00

  Riso Scotti Originario Kuti

  Pesha neto: 1 kg

  Riso Scotti “Originario” oriz klasik, I pershtatshem per gatime me baze orizi.

  I pasur me vlera ushqimore si Fibra, karbohidrate proteina dhe natrium. Produkt Pa Gluten.

 • Oriz Gold Klasik 750 g

  L120.00

  Teuta Oriz GOLD klasik

  Pesha neto: 0.75 kg

  Oriz GOLD klasik, cilesor per cdo lloj gatimi. Koha e zierjes 14 min.Pa Gluten

 • Oriz Gold Long Grain 1 kg

  L90.00

  Teuta Oriz GOLD Long Grain

  Pesha neto: 1kg

  Oriz GOLD kokergjate, per cdo lloj perdorimi ne receta me baze orizi. Koha e zierjes 14 min.Pa Gluten

 • Oriz Long Grain Parboiled 1 Kg

  L129.00

  Paketim për restorante
  Kodi i produktit : 022
  Pesha neto : 5kg
  Nr. njësive për lidhje : 2
  Jetëgjatësia : 24 muaj

 • Riso Scotti Extra 1 Kg

  L200.00

  Riso Sccoti Extra

  Pesha neto: 1 kg

  Riso Scotti “EXTRA” eshte nje oriz kokerr gjate i bardhe I pasur me fibra dhe proteina. Perdoret ne gatime te ndryshme me baze orizi.

 • Riso Scotti Arborio 1 Kg

  L300.00

  Riso Scotti Arborio

  Pesha: 1 kg

  Riso Scotti “Arborio” produkti Nr:1 me I vleresuari si produkt Italian dhe mbreti per nje rizotto perfekte. Gjate gatimit ne zjarr te avashte ruan kokrren e orizit qe te mos shperbehet dhe dhuron rezultate perfekte.

 • Scotti Basmati 500 g

  L230.00

  Riso Scotti “Basmati”

  Pesha neto: 500gr

  Riso Scotti “Basmati” është një varietet orizi kokërr gjatë qe karakterizohet nga nje arome dhe shije e vecante. Oriz I lehte, gjate zierjes kokrrat e saj shtojne volum por mbeten serisht te lehta dhe shkojne me se miri me cdo recete shoqeruese. Orizi Basmati mbart vlera ushqimore te larta.

 • Scotti Gran nero 500 gr

  L290.00

  Riso Scotti Oriz i Zi Integrale

  Pesha: 500 gr

  Riso Scotti “Oriz I Zi Integrale”. Mbart vlera te larta ushqyese, kokrrat e ketij orizi jane te zeza per shkak te pranise se nje antioksindati ne vlere te larte qe I dhuron ngjyren e zeze ketij drithri. Lehtesisht I tretshem, I pasur me magnezium dhe fibra. Shkon me se miri me cdo recete sidomos ato me baze peshku.

X