Oriz

 • Oriz Gold Basmati Vakum 500 g

  L180.00

  Teuta Oriz Gold Premium “Basmati”

  Pesha neto: 0.5 kg

  Oriz GOLD Premium Quality “ Basmati” është një varietet orizi kokërr gjatë e krahasuar me emrin “mbretëresha e aromës” karakterizohet nga një aromë të vecantë dhe një shije delikate. Kokrra e orizit basmati GOLD në gatim bëhen edhe më të gjatë, por mbeten të forta dhe të ndara duke patur vetine e fryerjes dy here me teper. Orizi GOLD “Basmati” është ideale për një dietë të ekulibruar ka veti të shpejtë të ngopjes, tretet shpejtë dhe nuk përmban gluten. Pa Gluten

 • Oriz Gold Carnaroli Vakum 1 kg

  L280.00

  Teuta Oriz Gold Carnaroli

  Pesha neto: 1 kg

  Oriz GOLD Premium Quality “Carnaroli” është një varietet që I përket kulturës Italiane të orizit dhe konsiderohet si “mbret I orizit” pasi është më I përdoruri për rizoto. Dimensionet e mëdha të kokrrës “Carnaroli” dhe përqindja e lartë e amidonit garantojne një formë të plotë dhe një konsistence të mrekullueshme të perlave të orizit gjatë gatimit. Lidhet krejtësisht në një raport unik midis shijes, aromës dhe vlerave ushqimore me cdo recetë me përbërës të ndryshëm.Pa Gluten

 • Oriz Gold Parboiled Vakum 1 Kg

  L179.00

  Oriz Gold Parboiled Vakum

  Pesha neto: 1kg

  Oriz GOLD Premium Quality “Parboiled” eshte nje menyre e perpunimit te orizit te perfituar qe nga emri qe mbart “pjeserisht I zier”. Fale pranise se amidomit dritherat e orizit “parboilded” perthithin me pak yndyre, permbajne kripera minerale dhe vitamine B. Kane vetine qe gjate zierjes kokrrat e ketij orizi te qendrojne te ndara dhe te te mos ngjiten duke e bere perfekte per nje pilaf ideal.Pa Gluten

 • Oriz Gold Blu 1 Kg

  L179.00

  Oriz GOLD paketim blu

  Pesha neto: 1kg

  Oriz GOLD, cilesor per pilaf dhe rizotto. I pasur me vlera ushqimore si Fibra, karbohidrate proteina dhe natrium. Koha e zierjes 14 minuta. Standart Europian.

  Pa Gluten

 • Oriz Gold Jeshil 1 Kg

  L169.00

  Teuta Oriz GOLD paketim jeshil
  Pesha neto : 1kg

  Oriz GOLD, Ideal per pilaf tradicional. I pasur me vlera ushqimore si Fibra, karbohidrate proteina dhe natrium. Standart Europian.Pa Gluten

 • Oriz Gold Kuq 1 Kg

  L139.00

  Teuta Oriz Gold Paketim i kuq
  Pesha neto : 1kg

  Oriz GOLD, cilesor per cdo lloj gatimi. I pasur me vlera ushqimore si Fibra, karbohidrate proteina dhe natrium. Koha e zierjes 14 minuta. Standart Europian.Pa Gluten

 • Oriz Gold Klasik 1 Kg

  L169.00

  Kodi i produktit : 010
  Pesha neto : 1kg
  Nr. njësive për lidhje : 10
  Nr. i lidhjeve për paletë : 96
  Nr. i lidhjeve për shtresë : 12
  Nr. shtresave për paletë : 8
  Pesha totale e paletës : 960kg
  Jetëgjatësia : 24 muaj

 • Scotti Carnaroli 1 Kg

  L340.00

  Riso Scotti Carnaroli

  Pesha neto: 1 Kg

  Riso Scotti “Carnaroli” perdoret per te realizuar pjata kryesore si rizotto. Karakterizohet nga kokrra te orizit kokerrgjate me % amidoni te larte per te krijuar nje pamje dhe shije kremoze te pershtatshme per receta te ndryshme rizotoje. Produkti me I perzgjedhur nga shefat e kuzhines per nje rizotto perfekte.

X