Miell/Niseshte/Sode

 • Buke e Grire 250 gr

  L79.00

  Buke e grire

  Sasia neto: 250gr

  Ideale per te lidhur perberesit dhe per nje shije krokante ne te gjitha recetat tuaja

 • Hasmaya Maja e thate buke 125g

  L80.00

  Hasmaya 125gr

  Maja e thate buke

  Perdoret per t’i dhene volum recetave te brumit dhe per te ardhur me mire brumi

  Rezultate maksimale ne ardhjen e brumit dhe ne shije

 • Kek me vanilje 450 gr

  L239.00

  Preparat i gatshem per te realizuar kek me vanilje.

  Ka ne perberje te saj te gjithe ingreditet duke perfshire edhe fryresin per kek.

  Pas paketimit gjendet nje recete e detajuar per realizimin e saj.

  Kerkon vetem veze, uje dhe vaj.

   

 • Miell Quinoa 200 gr

  L239.00

  Miell Quinoa 200 gr

  Pa Gluten

  Perdoret per receta te embla dhe te kripura

 • MIELL TEUTA BLU 1KG

  L95.00

  Kodi i produktit : 111

  Pesha neto : 1 Kg

  Nr. njësive për lidhje : 10

  Nr. i lidhjeve për paletë : 80

  Nr. i lidhjeve për shtresë : 10

  Nr. shtresave për paletë : 8

  Pesha totale e paletës : 800 kg

  Jetëgjatësia : 24 muaj

 • Miell Hikrre 250g

  L119.00
 • Miell Misri i Verdhë 400g

  L75.00

  Kodi i produktit : 107
  Pesha neto : 400 g
  Nr. njësive për lidhje : 20
  Nr. i lidhjeve për paletë : 50
  Nr. i lidhjeve për shtresë : 10
  Nr. shtresave për paletë : 5
  Pesha totale e paletës : 400 kg
  Jetëgjatësia : 24 muaj

 • Miell misri i bardhë 400gr

  L75.00

  1- Miell misri i bardhë

X