Makarona

 • Pasta Garofalo Gnocco Sardo 400gr

  L320.00

  Pasta Garofalo Gnocco Sardo 400gr

  Produkt Pa Gluten

  I pergatitur me miell misri, miell integrale dhe miell nga quinoa

  Mund te behet pjese e dietave ushqimore ne renie ne peshe

 • Pasta Garofalo Linguine 400gr

  L320.00

  Pasta garofalo Linguine 400gr

  Produkt Pa Gluten

  I pergatitur me miell misri, miell integrale dhe miell nga quinoa

  Mund te behet pjese e dietave ushqimore ne renie ne peshe

 • Pasta Garofalo Lumaca Rigata 500gr

  L175.00

  Pasta Garofalo Lumaca Rigata

  Pesha neto: 500gr

  Cilesi e larte e grurit Durum, teknologji artizanale

 • Pasta Garofalo Penne Rigate 400gr

  L320.00

  Pasta Gaofalo Penne Rigate 400gr

  Produkt Pa Gluten

  E pergatitur me miell misri, miell intergrale dhe miell quinoa

  Nivel i ulet i karbohidrateve, mund te behet pjese e dietave ushqimore

 • Riso Scotti penne orizi me quinoa & amaranth

  L199.00

  Riso Scottti penne orizi me quinoa & amaranth

  Pa Gluten

  Pesha Neto: 250 gr

  Makarona orizi pa gluten me quinoa & amaranth jane linja e re e pastave nga Riso Scotti per ata qe kerkojne shije dhe cilesi.

  Te pasura me fibra, proteina dhe kalcium. Mund te perdoren lehtesisht ne cdo regjim ushqimor.

 • Riso Scotti spaghetti orizi me quinoa & amaranth

  L199.00

  Riso Scottti spaghetti orizi me quinoa & amaranth

  Pa Gluten

  Pesha Neto: 250gr

  Makarona orizi pa gluten me quinoa & amaranth jane linja e re e pastave nga Riso Scotti per ata qe kerkojne shije dhe cilesi.

  Te pasura me fibra, proteina dhe kalcium. Mund te perdoren lehtesisht ne cdo regjim ushqimor.

 • GAROFALO Penne Integrali 500g

  L240.00

  Makarona te pergatitura me miell integral. Cilesi e larte e grurit durum. Teknologji artizanale.

 • GAROFALO Spaghetti Integrali 500g

  L240.00
X