Product

 • Riso Scotti penne orizi me quinoa & amaranth

  L199.00

  Riso Scottti penne orizi me quinoa & amaranth

  Pa Gluten

  Pesha Neto: 250 gr

  Makarona orizi pa gluten me quinoa & amaranth jane linja e re e pastave nga Riso Scotti per ata qe kerkojne shije dhe cilesi.

  Te pasura me fibra, proteina dhe kalcium. Mund te perdoren lehtesisht ne cdo regjim ushqimor.

 • Riso Scotti spaghetti orizi me quinoa & amaranth

  L199.00

  Riso Scottti spaghetti orizi me quinoa & amaranth

  Pa Gluten

  Pesha Neto: 250gr

  Makarona orizi pa gluten me quinoa & amaranth jane linja e re e pastave nga Riso Scotti per ata qe kerkojne shije dhe cilesi.

  Te pasura me fibra, proteina dhe kalcium. Mund te perdoren lehtesisht ne cdo regjim ushqimor.

 • Riso Scotti Originario 1 kg

  L180.00

  Riso Scotti Originario Kuti

  Pesha neto: 1 kg

  Riso Scotti “Originario” oriz klasik, I pershtatshem per gatime me baze orizi.

  I pasur me vlera ushqimore si Fibra, karbohidrate proteina dhe natrium. Produkt Pa Gluten.

 • Riso Scotti Extra 1 Kg

  L200.00

  Riso Sccoti Extra

  Pesha neto: 1 kg

  Riso Scotti “EXTRA” eshte nje oriz kokerr gjate i bardhe I pasur me fibra dhe proteina. Perdoret ne gatime te ndryshme me baze orizi.

 • Scotti Gran nero 500 gr

  L290.00

  Riso Scotti Oriz i Zi Integrale

  Pesha: 500 gr

  Riso Scotti “Oriz I Zi Integrale”. Mbart vlera te larta ushqyese, kokrrat e ketij orizi jane te zeza per shkak te pranise se nje antioksindati ne vlere te larte qe I dhuron ngjyren e zeze ketij drithri. Lehtesisht I tretshem, I pasur me magnezium dhe fibra. Shkon me se miri me cdo recete sidomos ato me baze peshku.

 • Scotti Risotto Vakum 1 Kg

  L280.00

  Riso Scotti Risotto Vacum

  Pesha: 1 kg

  Riso Scotti oriz per risotto I mbrojtur ne vakum. Cilesi ekselente e pershtatshme per receta si rizotto apo gatime te tjera me baze orizi. Produkt Pa Gluten.

 • Scotti Long Grain Parboiled 1 Kg

  L230.00

  Riso Scotti Long Grain Parboiled

  Pesha neto: 1 kg

  Riso “Scotti” kokerrgjate parboiled. Oriz i pasur me fibra, kalium, kalcium dhe vitaminë B6. Koha e gatimit 14 min.

 • Scotti Ribe 1 Kg

  L250.00

  Riso Scotti Ribe

  Pesha: 1 kg

  Origjina Itali. Varieteti “Parboiled” . Koha e gatimit 12 min. Produkt I mbrojtur n vakum dhe kuti, pa gluten.

X